Avtoprevozništvo

Avtoprevozništvo

Podjetje nadaljuje 20 letno tradicijo prevozništva in  ima  izkušnje s prevzemom in dostavo po celotni Sloveniji in tudi tujini. Razpolagamo z ustreznim voznim parkom, tako z vozili s skupno dovoljeno maso nad 7,5 ton ter kombiji. Če obseg dela presega naše trenutne zmogljivosti, sodelujemo s stalnimi, zanesljivimi podizvajalci.

Zagotavljamo vam

prevoze in dostavo blaga, najem prevoznih sredstev, omogočamo skladiščenje blaga ter njegovo nadaljnjo distribucijo, različne priložnostne prevoze za fizične in pravne osebe, selitvene storitve

Sodobna vozila

Razpolagamo z ustreznim voznim parkom, tako z vozili s skupno dovoljeno maso nad 7,5 ton ter kombiji. Če obseg dela presega naše trenutne zmogljivosti, sodelujemo s stalnimi, zanesljivimi podizvajalci.

Kakovost

Kakovost je v našem podjetju na prvem mestu, saj se zavedamo, da je kakovostno opravljena storitev pogoj za nadaljne sodelovanje in zaupanje. V prihodnosti so naši cilji: nenehno posodabljanje voznega parka v skladu z ekološkimi zahtevami EU, pridobivanje novih strank, konkurenčnost na trgu zanesljivost....

S konkurenčnimi cenami, izkušnjami in strokovnostjo, bi zagotovo našli pot skupnega sodelovanja tudi z vami.


Kontaktirajte nas na tel. 041 622 749 ali info@sraj.si..

Zaupajo nam:

Kontaktirajte nas

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Soglasje

DovoljujemNe dovoljujem

Dovoljujem, da se moje osebne podatke zbira, obdeluje in uporablja za namene obveščanja o dogodkih, ponudbah in objavah ter za tržne raziskave.